keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Nyt ku keksis jonkun tosi nohevan otsikon..

Hellurei! Nykyään sitä tulee niin harvoin vain istuskeltua koneella, että tämä postaileminenkin on vallan kuihtunut olemattomiin. Muutenkin tämä koko blogger ja Picasan tuhoamien kuvien siirtäminen tänne vievät viimeisetkin järjenrippeeni mennessään..

En ole pariin viikkoon edes ollut töissä (mul on kesäloma nyte!) ja silti aika vain häviää mystisesti johonkin. Pikkuhiljaa kaikki ne miljoonat "to do"-listallani olleet asiat alkavat olemaan pulkassa ja saatoin jopa asettaa ahterini tietokoneen ääreen ihan vain datailumielessä.

Mitään sen kummoisempia kuulumisia ei kyllä ole kertoa. Pistin muistaessani haun poliisikouluun menemään ja nyt odottelen toiveikkaana pääsykoekutsua. Rajavartijakurssin pääsykokeet sen sijaan ihan tosissaankin lähenevät uhkaavasti: tasan kolme viikkoa ja meikäläisellä on edessään näytönpaikka! Jännittää ja pelottaa, tahtoisin niin kovasti päästä sille kurssille. Muuten arki on rullannut koirien, kuntoilun (vähemmissä määrin, hups!), ruuanlaiton ja yleisen paikasta toiseen sinkoilemisen parissa.Kännykkä pisti kuvien ympärille tuollaiset ärsyttävät kehykset, joita en saa poistettua. Eikä tämä h*lvetin blogger anna minun suurentaa näitä kuvia!? Tämmöset pikkuseikat latistavat postailufiiliksen ihan täysin, argh!

Käytiin avaamassa rantakausi koirien kanssa.
Ostin äitille äitienpäivälahjaksi orkidean. Ja päätin ottaa sen kanssa selfien.. ?
Krapulaisen olemukseni lisäksi kuvassa kirpparilta löytynyt teinilätsä 2€, ihkuu!
Sain aaaivan ihanan vappupallon!
Home made bataattiranskikset ja kasvisburgeri, nam!

Tänään olisi luvassa parhaan ystäväni A:n seurassa Petri Nygårdin keikka Kinossa! Voitin liput fb:n kautta ja onhan sitä nyt pakko mennä paikanpäälle, kun kerran ilmatteeks pääsee. Ja aina on hyvä hiukan maistella kuoharia, ihan varmuuden vuoksi.


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Onnea pääsykokeisiin!! :)

  -Senja (zalla-senttu.blogspot.fi , senjaerika.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 2. kivoi kuvei jälleen :) ja hyvän näköst annost :o

  VastaaPoista
 3. Kuinka pitkä olet? Yritin etsiä tietoa inttiblogisi puolelta, mutta en löytänyt. Osaisi vähän verrata omaa ruhoansa tulevaa koitosta varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pituutta löytyy 166,5cm ja tällä mitalla pärjäsi vallan hyvin intissä :D Hiukan olivat varusteet isoja, mutta siinä kohtaa asenne ratkaisee ;)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!