perjantai 3. huhtikuuta 2015

Diel SJ4000 HD Action -kamera

Intissä tupalaisellani oli ns. feikki-GoPro ja tykästyin kameran pieneen kokoon ja siihen, että sen oikeasti uskalsi ottaa harjoituksiin mukaan. Vedenpitävän suojakuoren ansiosta ei tarvinnut pelätä kastumista ja muutenkin se kapistus on suunniteltu kestämään hieman kovempaakin käyttöä. Itse tykkään aina ikuistaa about kaiken mitä teen, joten action-kamera tuntui sopivalta kotiutumislahjalta minulta minulle :D

Päädyin Dielin SJ4000 HD-malliin, eli GoPron kiinahalppisversioon. Postiennakkoineen, lisäakkuineen ja 8GB-muistikortteineen kamerapaketille tuli hintaa 86€. TÄSSÄ linkkiä lisätietoihin, mikäli jotakuta kiinnostaa. Itse en kylläkään tuon e-villen kautta tilannut, joten heidän palvelustaan en osaa sanoa mittään.

Muutamalla testikäytöllä voisi todeta, että ihan näppärä kamera. Kuvat alivalottuvat helposti ja vesitiivis kotelo on melkoisen kömpelö, mutta silti valokuvien ottaminen onnistuu suht vaivatta vaikkei kuvien laadussa hurraamista ole. Asetusten mukaan otokset ovat laadultaan 12M, mutta epäilempä hiukan.. Plussana kuitenkin tuo 170-asteen laajakuvalinssi, joka luo otoksiin kivan kalansilmä-efektin.

Oltiin S:n ja koirien kanssa tänään mettässä lenkillä.

2 kommenttia:

  1. Moikka, haastoin sinut mukaan Liebster award-haasteeseen. Pääset haasteeseen tästä: http://unelmanperassa.blogspot.fi/2015/04/tj-164-liebster-award.html :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!