sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Esittelyssä urheilukuteita


Heippa kaikille ja ei, en yritä kaupitella tuota kahvakuulaa vaikka siltä tuossa kuvassa näytänkin :D Halusin tulla esittelemään muutamia urheiluvaatteitani ja tuo poseeraaminen nyt vaan ei ole koskaan ollut se meikäläisen vahvin osa-alue.. Eikä edes toisteks vahvin. Yritys on kuitenkin ihan hyvä, vai mitä sanotte tuosta olohuoneen nurkassa kahvakuulailusta? Ikään kuin ikinä käyttäsin tuota kahvakuulaani yhtään mihinkään oikeasti.. No, mutta tulipahan sillekin kerrankin käyttöä! Hyvä ostos, kannatti ostaa...

Asiaan! Urheiluvaatevalikoimani on viime aikoina kasvanut samassa suhteessa kuin liikunnallinen aktiivisuuteni, eli melkoisen eksponentiaalisesti. On tullut hommattua useammat uudet jumppapöksyt ja -paidat tässä puolen vuoden sisään. Uusimpana hankintana GinaTricotin Active Sports-malliston pitkähihaiset paidat, jotka löytyivät yllätyksekseni -50%-rekistä. Koska en osannut päättää kumman värisen tahdon, ihana isini sponssasi minulle nämä molemmat! Hintaa jäi 12,5€/kpl.

  • Paita - Gina Tricot (25€ -> 12,5€) Matsku tuntuu ihanan joustavalta ja napakalta. Plussaa hihoista, joissa on peukalonreiät sekä tarpeeksi pitkästä helmasta, jolloin paita ei tunnu kinulilta eikä nouse liian ylös.
  • Housut - KappAhl (30€ -> 7,5€) Todella hyvän ja paksun tuntuiset pöksyt pysyvät tukevasti päällä eivätkä ala valumaan. Korkea vyötärö on sopivan napakka ja tukeva.
  • Panta - H&M (3€) Pääni on vissiinkin jotenkin suippo, kun ei nuo pannat meinaa ikinä pysyä paikoillaan. Sisäpuolen silikoninauhan ansiosta ei tuo kuitenkaan ihan heti lentänyt päästä.


  • Paita - Gina Tricot (25€ -> 12,5€) kts ylempää
  • Housut - Stadium (20€ -> 10€) Kangas on ohuehkoa eikä kovin napakkaa. Hiukan huonosti pysyvät jalassa esim. kyykkäilessä ja matala vyötärö jättää ei-toivotulle vilkkumiselle varaa. Juoksuun luultavasti paremmat kuin salille.
  • Panta - H&M (3€) kts ylempää


Vaikka olen täysin aloitteleva salillakävijä, tuli pakottava tarve hommata salihanskat. Tuntuu ihan hirveltä tehdä esim. ylätaljaa tai yrittää vaivalloisesti vetää sen yhden leuan, kun kämmenten iho meinaa revetä. Olen nyt jo onnistunut hommaamman ärsyttäviä ja kivuliaita kovettumia kämmeniin, joten ennen kuin ne menevät pahemmiksi ajattelin testata hanskojen käyttämistä. Kävin isin kanssa yhdessä hanskaostoksilla ja löydettiin Stadiumista Casallin salihanskoja tarjouksesta! Päädyin tuollaisiin hyvin perinteisiin nahkaisiin, joiden normaalihinta oli 20€, mutta tarjouksessa maksettavaa jäi vain 10€. Hyvä löytö ja huomenna käynkin testaamassa näitä salilla :)


Kiva kun luit!

5 kommenttia:

  1. Kivoja uusia reenivaatteita :) Ja salihanskat on kyllä ehdottomat :)Käytsä kuin usein nykyään salilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanskat olivat kyllä hyvät! Käyn salilla aina kun jaksan ja kerkeen eli melko harvoin :D 1-2 kertaa viikossa noin =)

      Poista
  2. Oot tosi kaunis ja sulla on ihan älyttömän upea kroppa!! Huomaa että oot 9kuukautta tehny fyysisiä hommia!:) tuleeko muuten inttiblogin puolelle enää päivityksiä? Oon lukenu sen läpi kokonaan ja kolmen viikon päästä lähden ekalle (ja toivottavasti ei-vikalle) intti tutuksi naiselle -leirille. Ihan huippua!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos niin paljon kommentistasi! Ja kyllä ajattelin sinne vielä jotain päivitellä, kunhan inspis vain iskisi :) Tsemppiä leirille, ne ovat mahtavia! ;)

      Poista
  3. on kyl pirteitä vaatteita :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!