lauantai 11. huhtikuuta 2015

#GETSTARTED

Just näin iloisesti mä aina lenkkeilen! Uskokaa tai älkää sittenkään.
Woop woop! Päätin totella juoksuhousujani ja aloittaa vihdoinkin sen hemmetin lenkkeilyn. "#GETSTARTED saatana!", huusivat pöksyni ja lopulta tuo eilen vallinnut aivan ihana kevätkeli sai lenkillelähtöajatukseni kypsymään sille tasolle, että tosiaankin menin metsään ja otin juoksuaskeleen. Satuin vain pukeutumaan ihan väärin.. Arvatkaapas tuliko hiki tuossa toppaliivissä?


Tarkoituksena oli vetää sellainen kevyt n. 5km lenkki hiljakseltaan, mutta eihän meikäläisen kärsivällisyys riittänyt rauhalliseen hölkkään ja kirmasin itseni 2,4km matkalla ihan tuuttiin. Maybe next time maltan oikeasti juosta uskottavan mittaisen lenkin.

Huomasin pari viikkoa sitten, että armeija on tehnyt jaloilleni jotain mystistä. Jouduin kaivelemaan ikivanhat lenkkarini kaapin pohjalta, koska ihanissa luottojuoksukengissäni on pronaatiotuki, joka tuntuu nykyisin aivan tosi huonolta jalkaan! Näissä vuosia sitten Citymarketista ostetuissa Adidaksissa ei mitään sen kummempia hienouksia olekkaan jasuorastaan yllätyin, kuinka hyviltä nämä juostessa tuntuivat. Mun jalkani on vissiin oppinut ihan itse kannattelemaan itsensä oikeassa asennossa lättääntymättä. Mun jalkani on kasvanut aikuiseksi!

Paita / GinaTricot
Liivi / H&M
Housut / Stadium
Panta / H&M (kids)


Pari tuntia enää jäljellä kahden yön työputkestani, sitten pääsee hetkeksi lepäämään ja toivon mukaan salille! Pitääkin olla varovainen nukkumistensa ja unirytminsä kanssa, että tulisi uni ensi yönäki. Ei mahda olla hääviä herätä maanantaina ennen viittä jos ei ole saanut nukutuksi koko yönä :|

2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni, kiitos!